
- To wydarzenie minęło.
Webinarium „Syntetyczna żywność science czy fiction?”
24 marca 2022 @ 17:00 - 19:00
Moderacja:
prof. Wojciech Niżański, prof. Tomasz Szwaczkowski
prof. Wojciech Niżański, prof. Tomasz Szwaczkowski
PROGRAM
- Mięso i zamienniki mięsa w żywieniu człowieka – prof. Agata Chmurzyńska (Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu )
- Sztuczne mięso – problemy technologiczne i prawne – prof. Zbigniew Dobrzański (Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu)
- Czy sztuczne może być bezpieczne? – prof. Romuald Zabielski, dr Joanna Zarzyńska (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie)
- Dyskusja panelowa:Agata Chmurzyńska, Zbigniew Dobrzański, Romuald Zabielski, Joanna Zarzyńska, Tomasz Szwaczkowski, Wojciech Niżański
Link do rejestracji: https://bit.ly/ webinar_PAN_24_03_2022;